Britax Römer Kindersitz 15 – 36 kg, KIDFIX 2 S Autositz Gruppe 2/3, moonlight blue

Oktober 9, 2019 - Comment

Het bekroonde KIDFIX-assortiment heeft er een slimme toevoeging bijgekregen het KIDFIX2 S 2-in-1 kinderzitje voor kinderen van ongeveer 3,5 t/m 12 jaar. Dankzij de V-vormige rugleuning met verstelbare SICT biedt het zitje niet alleen meer ruimte voor je kind om te groeien, maar ook uitstekende zijwaartse botsbescherming. Wij raden aan zo lang mogelijk een stoelverhoger

Het bekroonde KIDFIX-assortiment heeft er een slimme toevoeging bijgekregen het KIDFIX2 S 2-in-1 kinderzitje voor kinderen van ongeveer 3,5 t/m 12 jaar. Dankzij de V-vormige rugleuning met verstelbare SICT biedt het zitje niet alleen meer ruimte voor je kind om te groeien, maar ook uitstekende zijwaartse botsbescherming. Wij raden aan zo lang mogelijk een stoelverhoger met hoge rugleuning te gebruiken. Voor extra flexibiliteit kan de rugleuning dankzij KIDFIX2 S echter makkelijk worden verwijderd als je kind eenmaal 135 cm lang is. Bij gebruik als stoelverhoger zorgen de SecureGuard en gordelclip dat de gordel optimaal zit.

Product Features

  • Made in Germany
  • 2-in-1: Kindersitz mit Rückenlehne und Sitzerhöhung – dank abnehmbarer Rückenlehne (Verwendung erst ab einer Größe von 135 cm)
  • Einzigartiger Frontalaufprallschutz – SecureGuard
  • Anpassbarer Seitenaufprallschutz – SICT
  • Hohe Rückenlehne für Seitenaufprallschutz und richtige Gurtführung

Comments

Comments are disabled for this post.